Sengul2256 Kızlar fakültede doğum yaptınızmı memnun kaldınız mı doktorum fatma özdemir bilgilendirirseniz sevinirim
skr0306 Sengul2256 benim iki gebeliğimde de Fatma Hocayla devam ettim çok da memnun kaldım çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Zeliha_plt38 skr0306 şuan 33. Haftadayim fakültede istiyorum doğumu nasıl istediğim doktora randevu alabiliyorum
mommygirlboy skr0306 bende ona gitmeyi düşünüyorum da bebeği gösteriyormu ultrason kâğıdı veriyor mu normaline gittim ne bebeği gördüm ne de resim verdi başka doktor
skr0306 Zeliha_plt38 eğer fakültenin özeline doğum yapmak istiyorsan cep hastane diye bir uygulama var uygulamayı indirip ordan da alabilirsin yada sabah erken gidip de sıra alabilirsin
Zeliha_plt38 skr0306 özel ya onu nasıl ayırt edicem öğretim üyesi veya doktor olarak randevu alabiliyorum sadece doktor ismini falan nasıl seçicem
jejdnsksk mommygirlboy ben fakülteye gittim ne ultrason fotoğrafı verdi ne bebekle ilgili bir yorum bir de 30. haftamda alttan baktı istemediğim halde hiç bir sorun yok demesine rağmen hocanın adını hatırlamıyorum fakülte özele gitmiştim
skr0306 Raana cep hastane uygulamasından da randevu alabilirsiniz sabah erken de gidip alabilirsiniz Ben sabah 6 da gidip sıraya giriyordum ki sıra alabileyim