Buseliiiiiiiii Merhabalar 34 haftalık gittiğimde 2700 demişti doktor biraz iri olacak gibi tatlıya dikkat et dedi sizce nasıl? Herkesin doktoru farklı yorum yapıyor kimisi de kilosu iyi diyor burdan okuyorum genelde kafam karıştı Sizin bebekleriniz kaç kilo ?
Daisyy000 Buseliiiiiiiii 32+3 2300kgdü bana da iri tatlıya vs dikkat et dedi 😬10 gün sonra 34olacagim kontrolüm o zaman bakalım kaç oldu gidince yazarım🌸
Rumeysa111 Buseliiiiiiiii Buseliiiiiiiii 34+2 yim bugün kontrolüm vardı kilosu 2380 gayet iyi dedi üstelik gebelik şekerim olmasına rağmen
guldenizli61 senem0987 33 haftalık 1700 gr ne yediniz hanımlar banada fikir verin bebeğim çok küçük üzülüyorum
senem0987 guldenizli61 ekstra bebek kilo alsın diye beslenmedim sağlıklı da beslendiğimi düşünmüyorum ne canım çektiyse yedim tatlı hamur işi makarna ama siz bebeğe kilo aldıracak tarifler bulup yiyebilirsiniz tabi bebek kilo alır belki
Buseliiiiiiiii guldenizli61 muz kaşar süt ve kefir çok tükettim. Günde 2 bardak süt iç birini gece yatmadan iç canım faydasını görürsün
Kvssrr guldenizli61 badem muz yumurta yogurt avokado bunlar direk fayda edıyor iki haftada işe yarıyor ben 34 haftadayım gunluk altı yedı tane hurmada yemeğe başladım