alicecraw Kızlar merhaba, doktorum makyaj malzemelerime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Sürekli makyaj yapan biriyim şuan araştırma içindeyim. Sizin hamileyken kullandığınız temiz içerikli makyaj malzemeleriniz var mıydı?
CEKAS alicecraw merhabalarrr ben de elimdekilerden temiz içerikli olanları ayırdım. Chatgpt sağ olsun 😅 genel olarak bu ürünleri kullanıyorum
alicecraw CEKAS bb krem ve güneş kreminin içeriği güvenilir dimi sadece bu ikisi olsa bile yeter bana 😂
CEKAS alicecraw village skin fit’i çok fazla kullanmamak gerekiyor ancak böyle bir makyaj yapayım hissiyatı geldiğinde kapatıcılığı için haftada bir kullanılabilecek bir ürünn 🙋🏼♀️ güneş kremi için cosrx kullanıyorum ben tamamen temiz, tamamen hamilelikte güvenlii. Mia klinika da temiz olarak geçiyor vee o da renkli bir güneş kremi yani kapatıcılık için kullanılabilirrr 💃
CEKAS alicecraw bir deee Loreal Paris True Match tinted serum var o da hamilelikte güvenli ve miss gibi 💃
alicecraw CEKAS galiba mia klinika alacağım en temiz o gibi duruyor 😂 ruj rimel vs varsa önerin alabilirim
CEKAS alicecraw yves rimeli mükkemmel siyahı özelliklee 🥹 ruj da yves kalem balmlardan var onu kullanıyorum. Çok çok nadir teddy tint ince tabaka yapıyorum 🥰
alicecraw emmy06 sordum kimyasal bazı maddeler varmış kore ürünleri aslında temiz sanıyordum ama değilmiş
sellymomy Hiç riske girmemek için makyaj yapmıyorum . Annelikte yüz güzelleşiyor diyorlar zaten ona inandım güvendim 🤩
alicecraw sellymomy öyle diyorlar ama yağlı bir cilt yapım var benim o efsaneye bu yüzden güvenim yok maalesef 😂
emmy06 alicecraw Kore ürünlerine hiç inanmayın ya, reklam stratejisi çoğu, Kore’den alıp getirmediğiniz sürece hiç birine güvenmiyorum ben