zehraulger3838 Saraylokumu peki PTT den 600₺ olan süt parasını aldinmi annenin adına yatıyordu en son kalkmadiysa
Annelik-2 Saraylokumu merhaba bu kaçıncı çoğunuz acaba ben 3. Çocuk için başvurdum ama diğer çocukların bilgisini istemedi sizden istendimi acaba
Saraylokumu Annelik-2 Merhaba benim ilk bebeğim olduğu için tek seferlik 5000 aldım. Sizin 3. Çocuk olduğu için sizde 5000 TL alacaksınız. Bazısı her ay alınıyor diyor. Onu öğrenmeniz lazım bir yerden
zehraulger3838 Saraylokumu halkbankasından veriliyor sadece para yatan anneye veriyorlar karta yatar ordan anne ister ATM’den çeker ister alışverişte kullanır bankaya gidip sıra beklemek zorunda değiliz artik
zehraulger3838 Saraylokumu PTT ye gidip doğum yaptım süt parası Alicam diyorsunuz yani ben öyle söyleyip almıştım bazen geç yatıyor yattiysa alırsınız yatmadiysa ne zaman yattiginida öğrenmiş olursunuz
tahamommy Saraylokumu 1300 tl olmuş o, e devletten şahıs ödemeleri sorgulama yazın çıkıyor, e devlete ibanınızı tanımlarsanız hesabınıza yatıyor hemen yada pttden çekebilirsiniz
TKumsall Saraylokumu es yada sen sigortalı olunca veriliyormuş ilk bebeğimde vermediler bana ikincide eşime yattı
zehraulger3838 Saraylokumu yok sadece anneye yatıyor ama bı 144 u arayıp sorun isterseniz orda söylerler yaticagi zamani