Hamileliğimin başından beri sıkıntılıyım depresifim antidepresanı bırakıp hamile kalmıştım sonra yeniden ilaç başlattılar 4,5 ayımda artık dayanamayınca. Zaten kendimle uğraşırken üstüne bir buçuk ay önce babamı kaybettim ona kızgındım öfkeliydim bazı sebeplerden ama ölüm farklı aniden kaybettik kansermiş bilmiyorduk. Psikolojim daha kötü oldu bazı günler biraz hafifliyor gibi ama bazen daha kötüyüm . İlacım Lustral 50 mg içiyordum 75 yaptı doktor birkaç gün iyiyim sandım sonra grip oldum geçen hafta 3 günü baya ağırdı yattım sonra kalktım ama bukez koku tat gitti Bnde . Covid mi grip mi ne bilmiyorum 10 gün oldu hastalık süreci test yaptırsam bile ilaç vermiyorlar biliosunuz..
Birde geceleri zor uyumaya başladım 33 haftalığım artık çünkü dün yemek mi dokundu bilmiyorum bir iki gündür yine psikolojik kötüyüm bide sarımsaklı yoğurt yedim midem bulanıyordu gece uyandım 4:30 gibi kustum baya ne var ne yok çıktı . Hem endişe yapıyorum bebeğe bişey olursa diye hem neyim var bilmiyorum korkuyorum . Sabah sağlık ocağında kan vermem lazımdı gittim orda da kustum sonra geldim yattım baya öğlene kadar kalkınca biraz kahvaltı edebildim .
Durumum fizyolojik mi ruhsal mı anlayamıyorum ama ikisi de gibi geliyor bana .. ağlayasım çok geliyor içimden aglayamıyorum da böyle içim daralıyor patlıyor .
Doktora sordum tansiyon yükselmiyorsa sorun yok diyor prilam iç dedi mide bulantısı için..
Hem ruhsal hem fiziksel böyle olmak beni çok yıpratıyor 🥹