jalepone Arkadaşlar geçen konuştuk ne yapsam tabağa diye İki gün içinde geri verdim tabağını bu gün koca bir tabak pişi geldi ben şimdi ne yapıp vereyim 😂
myangelson jalepone ahah komşumla bizim dongumuz 😂😂 hamileyken de çok verirdi de kız tabağı boş ver doldurma içini diye kızardı 😂
jalepone Belloca ay sorma ilk tabağı gönderirken on kez düşündüm dün başka bir komşunun tabağını gönderdim bu gün de başka bir komşu tabak gönderdi 😂
annekiz6141 jalepone hahahaha evet evet bide benim üst komsum alttada teyze vardı eski evimde cidden de çok güzel şeyler yaparlardi 🤪 şimdi evimde insan yüzü gördüğüm yok 😒🤦♀️
juli_naz jalepone aynısını yap o zaman bakalım tepkisi ne olacak 🤣🤣ay cidden merak ettim geçen ne yaptıysan yine onu yap kız 😁
jalepone juli_naz hahahah kız yok be şaka yaptım ona yaptığımı biz de yiyoruz bıktık daha bu gün bitti 😂😂 bal kabağı yapmıştım tarçınlı karanfilli falan tahin cevizle verdim diğer tabağına da kuş üzümlü fıstıklı biber dolması yapmıştım 😂
jalepone juli_naz ay uyuz iyi ki komşum değilsin 😂😂 şey dedi verirken ama çok güzeldi dedi o yemiş 😂😂
jalepone annekiz6141 ay oda kötü oluyor ya benim de eski evim de öyleydi hiç insan bile görmüyordum şimdi de buldum da şımardım 😂
jalepone myangelson öyle diyorlar da işte insan yapamıyor ben kendimi rezil hissederim öyle yapsam bilmiyorum 😂