Zeynep7210 Adet sancisi gibi sancılarım var 3 gündür su veya nişan yok ara ara kasılmalar oluyor bu adet sancısı da mı doğum belirtisi varmı benim gibi olan ????
silasari Zeynep7210 benim de bu şekilde, bazen aşağıya çok baskı oluyor bazen büyük tuvaletim varmış gibi, bazen adet sancım olacakmış gibi ama nstde sancım çıkmıyor. 37+3 benim
Cakalllsebahat-0 Zeynep7210 dogumun çok yaklastıgının belirtisi canım ama dogum sancısı degıl muhtemelen olsa çookk net anlarsın merak etme aşırı keskin vuruyor dogum sancısı
piraye2022 Zeynep7210 37+2 nst de sancı çıkıyor ben hissetmiyorum. Bugün gün verilecek bakalım. Ama sertleşme çok oluyor, bebek toplanıyor.
Zeynep7210 Nihan87 benimde öyle ama 2 3 gündür sanki hasta olacakmisim gibi ağrılarım var bı enerji geliyor bı yorgunluk anlayamadım
Nihan87 Zeynep7210 gelmek istedikleri zamanda sağlıcakla gelsinler 🙏🏻 bende de bir enerji var ama çok da çabuk yoruluyorum
Zeynep7210 Cakalllsebahat-0 evet biliyorum ama diğer gebelikte böyle hiç olmamıştım ondan merak ettim yaa