Rose21 Arkadaşlar merhaba. 5 ocakta sezeryan doğum yaptım. 2 ay sonra bugün kan gördüm. Adet kanaması mıdır sizce? Bu kadar erken beklemiyordum ben. Bundan evvel 5 gündür şiddetli vücut ağrılarim oldu. Bayılacak gibi oldum. Ateş titreme bir arada... Bakteriyel enfeksiyon geçiriyormusum. Serum bağladılar kendime geldim dün. O sırada önce hafif turuncu sonra koyu yeşil parca yapışkan şeyler gelmeye başladı. Annem adet goreceksin dedi. Sonra bugün baktım kan geldi peceteye. Sizce adet erken olur mu? Ve o ise düzenli midir başta?
Ertugrulunannesii Rose21 canım bende 24 nisanda doğum yapmıstm sezeryan 24 haziranda adet olmuştum geçen sene normal gayrt kişinin bünyesiyle alakalı
Busra_bugraaa Rose21 evet gayet normal 40 çıktıktan sonra eskisi gibi adet görmeye başlayabilirsiniz bazı insanların 9ay 1 sene kadar olmuyor adet görmüyorlar herkezde aynı olmuyor bende ilk Doğumdan sonra hemen adet olmaya devam ettim
Deletedmom277 Rose21 Ben Doğumdan 3 ay sonra oldum Ablam 25. Gün kanaması bitip adet gördü kişiden kişiye değişir bu 1 seneye kadar olmaması düzensiz olması çok normal ilk adetler biraz yoğunda geçebilir
Rose21 Ertugrulunannesii Busra_bugraaa Deletedmom277 Çok teşekkür ederim herkese. Ilk gebelik olduğu için bilemiyorum. Bir şeyler okumuştum ama emin olamıyordum. Sizlere de sorayım dedim. :)