CEKAS melissa0615 heyyoo mide bulantısı ve öğürme oluyor ara ara. Tuvalete sık sık gitme ve hatta gece kalkıp gitme olayı artık bir alışkanlık haline geldi 🥲 Bir kez de En Güçlü Asya diye program var, onu izlerken ağladım saçma bir şekilde 😅🥹
prensesannesi246 melissa0615 sabah bulantısı oluyor oda kısa sürüyor birde ara ara öğürme refleksi var🥲 enteresan bi şekilde de gaz sancısı çekiyorum devamlı karnım öyle şiş ki gören 5-6 aylık sanar🤦🏼♀️
buse76 melissa0615 5. Haftada başladı ama hafifti o zaman şimdi daha yoğun oluyo kussam rahatlıycam ama kusma isteği gelmiyo yoğun şekilde bulantı oluyo
Akrepkadini melissa0615 göğüs hassasiyeti var sadece bazen ara sıra kasık ağrısı inşallah midem çok bulunmaz diye dua ediyorum 🥹😅😅
medias kasık ağrısı göğüs hassasiyeti açlık halinde mide bulantısı(çok değil şükürki) sürekli tuvalete gitme *ben de herkesten çok duymadığım el ayak üşümesi de oluyor asla ısıtamıyorum ayaklarımı 🤷🏻♀️ sağlıkla büyüsünler ❤️
mercanne 6+5 im geçen hafta çok fazla koku ve bulantı vardı. bu hafta yoğun koku hassasiyeti ve ara ara bulantı var. Belirti azalınca korkmaya başladım.
elifcnnn 6+3 Göğüs hassasiyeti Ara ara gelen kaşık ağrıları Sabah olan bulantılar tüm güne yayılmaya başladı Halsizlik yorgunluk
merveekml 5+5 ara ara vuran şiddetli kasık ağrısı mide bulantısı kussam rahatlicam ama asla kusamıyorum sürekli yatma isteği 😂