merve__12 Hanımlarr neler yapıyorsunuz bugün yemeğe Kolay pratik ne yapabilirim resmen tükendi bulamıyorum yemek 😂🤦🏻♀️
demirrleydi_ merve__12 bugün bende sadece mercimek çorbası var doğumdan bu yana kendimi o kadar çok zorladım ki yaram berbat halde ağrıyor oturup kalkamıyorum desem yeridir
ebru63 merve__12 el yapımı 🤭🤭 birde temizlik üzerine yaptım çok zor oldu 🤣 oğlum çok istedi söz vermiştim
demirrleydi_ merve__12 düşüncesiz insanlar pek fırsat vermedi maalesef ilk günlerden beri çıkıp çıkıp geldiler
0925 merve__12 ben Somer şefin karnıyarık tarifini yaptım 3 domates 3 sogan iki biber 5 adet patlıcan ile zeytinyaginiz varsa süper bir yemek oldu yanına kus kus pilavı yapmayı düşünüyorum
juli_naz merve__12 doğum sonrası nazara geldim galiba .. mutfakta tabak kiriyorum … firini patlattım 🙄🙄İnsaAllah hayır ve yemek ne yaparım bilmiyorum 😕
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna evet canım bir haftadan fazla oldu gideli bu sefer eşimin tarafı baskın yapar gibi çat kapı kapıya dayanıyor bebek görmeye geldik diye
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ senin de etrafın düşüncesiz insanlarla dolu canım. Allah sabır versin
Papatya05_ merve__12 Dün Çorba Pilav İzmir köfte Salata vardı Bugün canımız poğaça istedi çaylık bişeylerle atıştıracağız