baby0707 Neler aldiniz erkenmi daha emin olamiyorum Hediyeliklerini hastane cikisini aralik sonu yaptirayim diyorum ocaktada geri kalan butun eksikleri tamamlarim diye dusundum ikinci gebeligim buyuk esyalarimiz var zaten Sizler neler almaya basladinizzz
birerkekannesi__ baby0707 ilk gebelik tüm hazırlıklarım bitti ufak tefek şeyler kaldı odası bebek arabası anne yanı beşik ankucağı şu bu akla gelebilecek herşeyim hazır
Artemiss_ baby0707 Benim ilk olduğuna hiçbir şey yoktu. Büyük eşyalarını aldım. İndirim takibindeym yani. 🥹 Kıyafet hiç almadım acele etmiyorum o konuda. Hediyelik işini de hiç düşünmedim, sıkıcı geliyor 😄
baby0707 birerkekannesi__ massallahh Bana acele etme diyolar nolur nolmaz tarzinda Bisey olcak olduktan sonra dogumdada olabilir dusununce aslinda o zaman da butun hazirliklarin tam olucak allah korusun bebislerimizi saglicakla alalim insallah
baby0707 Artemiss_ kiz bebek bekliyorum ilki erkekti suan her pembe seye heves ediyorum 😂hediyelikde dahil
baby0707 Artemiss_ indirim konusundada ben pek indirim goremiyorum ya ya ben bulamiyorum yada benim favoriler indirime girmiyo
Artemiss_ baby0707 Hevesiniz kalmasın alabiliyorsanız alın bence 🤭 En son Lansinoh eller serbest ve korbelli aldım ebebekten biraz önce. Günlük bakınıp duruyorum ben 😄 İndirimler çok hızlı değişebiliyor, özellikle kupon varsa. Süresi hemen bitiyor maalesef 😕