tkrekekk @Elamomy bana kızınız olacak demişti tam isabet tuttu ve gerçekten kızım oluyor fetal dna ile öğrendim 👏🏻🥰
ervanur38 Ay evet bana da erkek dedi 6 haftalık goruntusune ama ben vajinal olduğunu söylemeyi unuttum şimdi tekrar Atacam yok. Bundan hariç çok merak ettim iyi mi nasıl bayadir yok
Gencbirannis ervanur38 ben garanti veriyor demedim herkes diyor ki kız dedi kız çıktı ben de bana erkek denildi kız çıktı diyorım
ervanur38 seher_3590 bana erkek dedi bakalm ama ben vajinal ultrason atmıştım onu belirtmemisim ama bayadir yok merak ettim
seher_3590 ervanur38 bende o gün merak ettim sayfasına baktım bayağıdır yok insallah iyidir. Tahminleri genelde tutuyor canım.10 taneden 8nde tutuyor bence yanılma payı illa ki var
Elamomy seher_3590 evet simdi actim 175 bildirim var bunda muhakkak yanildigim olur Olmuyo diyen yalan soyler
Elamomy ervanur38 yok kuzum 30 hafta oldum bi yandan hazırlığım oluyo gelen giden cok oldu Bi yandan evde kizim var tekim desteksiz🤦🏻♀️
melikemm2708 Elamomy merhaba canım ben 9 haftalık hamileyim acaba usg fotoğrafını atsam cinsiyet tahmininde bulunabilir misin?
Tomriscvn Elamomy Merhaba gebe kalmadan önce hep diyordum gebe kalırsam size atmak isterim diye şuanda gebeyim 8 haftalık ne zaman atarsam banada tahmin yapabilirsiniz 🥰