xkelebekmis Buseninsureci bazı doktorlar 40 a jadar bekletiyomuş kaçıncı haftada gün vermişti doktorunuz
Buseninsureci xkelebekmis benim başka sebeplerden sezaryene döndü yoksa beklerdik bizde 41 e kadar hatta ama maalesef boynuna 2 kez kordon dolalıydı risk almadık
Strongirl_ xkelebekmis Biri 40+5 de geldi (daha doğrusu suyum azaldığı için sini sancigla doğumu baslatik) diğeri de 40+0 da geldi ( normal kontrole bir gittim 4 cm acilmam varmış. )
Mutlu_Bir_Anne3 xkelebekmis ilk bebeğim, oğluşum 38+5, su bitmesi nedeniyle acil sezaryene alındım. İkinciyi bilmiyorum beklemedeyim, sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🥰
htc5858 xkelebekmis 37+5 de geldi ilk oğlum akşam 8 9 gibi ağrılarım başlamıştı gece 12 gibi şiddetlendi ve düzene girdi ilk doğum ya anlayamadım yinede hastaneye gittik saat 1 gibi 6cm açılma vardı ve sancılar çok sık düzenliydi artık hemen doğuma alındım ve gece 3.52 de ilk oğlumu kucağıma aldım 💙🥰
Schaden 39+3 hala bekliyoruz gelmesini, gelişimi de biraz geriden geliyor. Bu hafta da doğmazsa sezaryene alacaklar :(