sevdasevda Kizlar kan degerim 11den 9a düşmüş gün geçtikçe düşme görülüyor denildi , bundan 2 gün önce bayginlik geçirdim ve orada öğrendik hala da baş dönmem geçmedi 😑 geçmiyor da ansızın baş dönmesi vuruyor korkuyorum 😐 benim gibi aynı durumu yaşayanlar oldu mu ? Olduysa doktorun verdiği ilaç harici kan yapan şeyler nedir ? Çok zor bir durum bu kansızlık çocuğa yenik düşüyorum oturduğum yerde başım dönüyor delirecem 😣
Dezehs sevdasevda ben canm 9 du 4. Kizimda kuru soyah uzum bol yedim bide kan yapan ilaclar gunde 2 tane ictim vi eger seviuorsan ciger yada kirmizi et
Elifsaadet sevdasevda kansızlık doğum esnasında zor oluyor, kardeşime kan vermişlerdi, her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu özü yiyin, kahvaltıyla arasında yarım saat felAn olsun, bebeğede çok fayladalı hemde kan yapar
sevdasevda asilsmom sagol canim bebek sağlıklı çok şükür ama kilosu biraz düşük dedi doktor 2 kiloya yakın dedi ama kilo alır mi nisana kadar bilmiyorum
Esrayan Benim en başından beri kanım düşük. Ama baş dönmesi falan hiç yapmıyor çok şükür. Şu an hatta 8.3 değerim serum verdi onları kullanıyorum.keçi boynuzu pekmezi yiyebilirsin.
sevdasevda Esrayan sizde olmuyor mu baş dönmesi bende çok kötü oluyor kendimi kaybediyorum bayılıyorum 😕 üzüm pekmezi içtim onu içiyorum ama ise yarar mi bilmiyorum
Esrayan sevdasevda bende olmuyor ki benim değerim daha düşük. Ama bünye ile alakalıda olabilir. Keçi boynuzu pekmezini de deneyin derim. Çay kahve içmeyin. Onlar çok etkiliyor kan değerini. Benim doktorum kesinlikle yasakladı.
sevdasevda Esrayan çay çok içiyordum bu olunca bıraktım artık keçi boynuzu pekmezini de alırım teşekkür ederim
Gulgulcan Kan yapıcı ilaçlar vermesi lazımdı doktorun vermedi mi ek olarak sabah ac karna şurup niyetine pekmez iç bir yemek kaşığı bide dalak kan yapıcı onu ye bende de var bu şekilde engelliyorum baş dönmelerini
sevdasevda Gulgulcan pekmez içiyorum her sabah artık doktorum verdi ilaç oda 15 gün sonra gel eğer kan değerin yukselmezse sana kan takviyesi yapacam dedi
sevdasevda Elifsaadet teşekkür ederim canım yerim hepsini aklımda tutayim da . Evet doktorum da bana aynısını söyledi eğer 15 gün sonra kan degerlerim yukselmezse e unite kan takviyesi yapılacakmış
sevdasevda zeynepnazli sizin ee düşük ama benim 21 haftalikken 11 deydi kan degerim su an 33 haftaligim 9 da kan degerim ihmal etme canım ilaç neyse kullan sende kansızlık çok kötü
M___emir sevdasevda aynısını yaşadım canım, doktorum ilaçla olacak gibi değil kan ilacını serumla damar yolundan verelim öyle yükselir demişti ve gerçekten 9dan 11e yükseldiğini öğrendim çok şükür 👍🏻
sevdasevda M___emir sizde de bayılma oluyor muydu ? Doktorum bana da ilaç ise yaramazsa sana kan takviyesi yapacam dedi
ebru23 sevdasevda bugun kan verdim degerim dusuk cikti nstye baglandim orda basim dondu kustum doktor ilaci iki katina cikardi. suanlik 32+4deyim
Srfn11 sevdasevda Has köy pekmezi al canim ama marketlerde satilanlardan degil. Hergun iki uc kasik ye 😊
elfkbramtn Srfn11 sevdasevda Canım bende 35 haftalığım kan Demir d vitamini ve b12 (iğnesine) başladım ama ben sürekli kontrol altında tutuyorum sağlık ocağına ayda bir kan verdim değerlerime baktırdım ona rağmen düşüyor 🙄 ne yapsam boş ekstra takviyelerle ayakta duruyorum
Asiyyeee sevdasevda benimde kanim düşüktü canim elim kolum tutmuyordu halsizlikten keçiboynuzu şurubu satiliyor eczanede hacettepe üniversitesi onayli şeker glikoz içermeyen. Gece uykudan kalkip ölçeği ile bardağa döküp sulandirip içiyorum ben çok faydasını gördüm inşallah sanada faydasi olur.