Ecem0707 Merhaba arkadaşlar oksapar kan sulandırıcıyı hangi bölgeye vuruyorsunuz ben göbekten vuruyorum bir gün sağ bir gün sol şeklinde ama sağ tarafım baya morardı hamileyim 3 haftalık felan sizde de bu şekilde oldu mu
Be1234 Ecem0707 merhaba bende sizin hibi göbekten vuruyordum şuan 35 haftalık oldum koluma geçtim kol bacak vura bilirsiniz
anneoluyorummm103 Ecem0707 benimde göbeğimin sağı simsiyah olmuştu artık ağrıyordu kola geçtim daha da göbekten yapmıyorum youtubeda falan videoları var ama kendine yapman zor olur eşin falan yaparsa kol daha iyi ağrısı daha az
CEKAS Ecem0707 bacağın iç kısmına geçebilirsiniz kendiniz yapıyorsanız. Eğer eşiniz yapabiliyorsa kol arkasına da başlayabilirsiniz. Bir süre oradan devam edip sonra tekrar karın bölgesinden yapmaya başlarsınız.
Zbyd3 Ecem0707 22 haftadatım canım bende karnımdan yapıyorum bi elimle parmaklarımın arasında gerdırıyorum hem acı olmuyor hem morarmıyor bu şekılde deneyebilirsin benımde acıyordu boyle yapmaya başladım acımıyor mırarmıyor . Yine dıkkatlı uzan hafiften sırtın yaslı olsun
anneoluyorummm103 Ecem0707 sağlık ocağı yakındaysa orada yaptırabilirsin ben eşim erken gidince yada unutunca zar zor sol koluma yapabiliyorum önceden onuda yapamıyordum. Kendi koluna yapabilirsen bi gün sol koluna diğer gün göbeğine dönüşümlü yapabilirsin
Be1234 Ecem0707 innesi acıtmıyor ama ilacı can yakıyor alışıyorsunuz ama youtube videoları var izleyin ona göre vurursunuz
CEKAS Ecem0707 bir de daha morarma olmaması için öncesinde biraz buz gezdirip iğne olduktan sonra kıpırdamadan 10-15 dk yatmak işe yarayabiliyor.
Bebegim3444 Ecem0707 ilk haftalar göbekten vurdum ama sonrasında sağlı sollu koldan vurdum. Bacaktan denedim ama orda canım yandı. Koldan hissetmiyordum
mehmel54 Ecem0707 kolunun kaba etine vurabilirsin ama birinin tutması gerekiyor tek başına zor malesef göbektem hiç vurmadım ama koldan acımıyor yakıyor sadece