_Gubo Kızlar doğumdan sonra adet ne zaman düzene giriyor ben 9 ekimde adet oldum şuan hâlâ bekliyorum olmadım aklıma takıldı
aslhnkrts9 _Gubo emzirdigin sürece böyle olması çok normal bende iki ay olacak olmadım bazen düzenli oluyorm bazen olmuyo
Deletedmom_8793 _Gubo doğum yaptım 17 gün boyunca kanamam oldu sonra bitti 52. Gün adet oldum sonrasında her ay düzenli oldum
LadyX _Gubo doğum yapalı 3 ay oldu hâlâ regl olmadım doktoruma gittim muayene etti gayet normal emzirirken böyle düzensizlikler olabilir dedi.
_Gubo aslhnkrts9 benimki de normal o zaman aslında belirtiler var arada ağrı giriyor mide bulantısı falan da var ama hala olmayınca tedirgin oldum biraz
_Gubo Deletedmom_8793 benim ilk doğumumda da böyle olmuştu ama her doğum farklı olduğu gibi doğumdan sonra da farklı oluyor galiba
Gokturkmom_ _Gubo Test yaptım hatta kan bile verdim kendimden emin olduğum halde ama normal bi süreç tabiki 😅😅😅
_Gubo Gokturkmom_ yalnız değilmişim gerçekten bu konuda bende şuan kan mı versem diye düşünmüyor değilim