1_cocuk_annesi baycem oğlumunda aynı böyle ultrason resmi var :) ama doktorlar daha iyi bilir tabi (Oğlum 6 yaşında şu an)
priencessgirlmom simssmom1 bize de bakar mısınız 13+4 te bu 1_cocuk_annesi zeynepctk 1_cocuk_annesi 2prensesannesiiii Kubra12355
zeynepctk baycem ay bizimki de buna benziyordu hatta bana erkek gibi gelmişti ama doktor şu artı olan kısım falan diye bacak arasını gösterdi kız dedi
1_cocuk_annesi priencessgirlmom aslında ben anlamıyorum. Sadece postu açan bayanın ultrason resminden benm oğlumında vardı o yüzden yazmak istedim
Kubra12355 baycem valla umutlandirmak istemem ama bendede gözüktü hatta kız mı erkek mi pozisyondan dolayı emin olamadik ama kız dedi benim gerçi daha ileri haftaydi 17 filandi detaylıda kız olduğunu öğrendik 🤣
kizinaasikanne baycem genital bölgesi olması gerektiğinden büyük çıktı 30. Haftada rahmini gördükten sonra kız dediler öncesinde erkek mi kız mı belli değil diyorlardı 😂😂😂
priencessgirlmom kizinaasikanne bizimde mi öyle sizce bize de bir kız bir erkek deniyor ama belli değil acaba genital mi büyük