Gzde_defne Kızlar gebelikte yüz için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz yüzüm zımpara kağıdı gibi oldu.bioderma alsam hamilelere uygun mu ya ?
Betbet34 Gzde_defne canım nivea kullanıyorum ben öncedende onu kullanırdım. Sorun olacağını sanmıyorum çoğu makyaj yapıyor hergün :) benimde vücudum yüzüm çok kuru duştan sonra mutlaka vücudumu nemlendiririm.
[silindi] Gzde_defne benim yüzümde hem lekelendi hem kurudu zor başa çıkıyorum😩  Şuanlık sabah akşam yves rocher C vitami serumu ve güneş kremi ile günde 4 5 kez bioderma bu nemlendiriciyi kullanıyorum. Biz toparlandı gibi.
nyra Gzde_defne ben önceden de bioderma atoderm kullanıyordum hala devam bir tek o iyi nemlendiriyor cildim çok kuru gebeliğin henüz başlarındayım içeri öyle çok da kötü değil diye biliyorum ama tabi tamamen temiz de değil sanırım . Kızım 2 yaşında doğduğundan beri ona da kullanıyorum cildi atopik malesef ve sadece bioderma iyi geldi dr önerisi ile başladık ondan beridir de tüm aile kullanıyoruz nemli kalıyor cildimiz
Selim_Alparslan Gzde_defne Yves Rocher ürünleri mükemmel akneye yatkın cildim var hic problem yaşamadım öneririm
Roze1 @"myst Ravza1234 Betbet34 Kan sulandırıcı iğnelerle birlikte benim göbek kısmı hep kabuk atmaya başladı birşey surmeye de korkuyorum açıkçası ona ne yapmam lazım bilginiz var mı acabaa ☺️
ylnydgd Gzde_defne nemlendirici olarak bioderma kullanıyorum yüzüm dahil tüm vücuduma. Çatlamamak için de hem bioderma ile nemlendirip hem de liearac kullanıyorum. Yaz kış güneş kremi sürüyorum. Bir arkadaşın dediği gibi her gün makyaj yapıyorum çünkü çalışıyorum 😂 insan içine bakımlı çıkmak gerekiyor