Sdmrll Kızlar 7 haftalık hamileyim çok az leke geldi ve kese yerinde duruyor bebekte ama kalp atışı duyulmadı niye olur?
Aysemlg Sdmrll bende kanama oldu ardından kahverengi leke oldu düşük. Tehlikesiymiş. Serumla iğneyle toparladım çok şükür sende bir doktora görün canım geçmiş olsun
Sdmrll Aysemlg gittim herşey yolunda kese düşük YÖK dedi ama kalp atışı duyulmuyor geçen hafta duyulmuştu
Dolunay123 Ben adet olucam sanmıştım leke gelmişti adet günümdü, 5_6 gün sürdü test yaptım pozitif 12 haftaya kadar devam etti lekelenme olabiliyo yani, bol bol yat dinlen
Dolunay123 Ben adet olucam sanmıştım leke gelmişti adet günümdü, 5_6 gün sürdü test yaptım pozitif 12 haftaya kadar devam etti lekelenme olabiliyo yani, bol bol yat dinlen
Aysemlg Sdmrll bende aynı durumdayım cuma tekrar gidicem inşallah bebeişlerimİz saglıklıdır korkma dua et canm
Pamukgirl Sdmrll benim 5. Haftada olmuştu lekelenme geldi gitti bi sefer. Ama ben kalp atışı duymamıştım. Sen duyupta şuan duyamıyorsan bilmiyorum. Şuan 8+1 günlük oldum ben sadece progestan kullanıyorum