ozklay Eğer gebelik yeniyse öyle gözükebilir ben de de olmuştu erken gebelik testinde kan verin derim, gününüz geçti mi?
bilinmeyenkadininmektubu tugba0305 2 güm gecikti adetim ama pek ümitli değilim bilmiyorum kuruma çizgisinin bence 😞
ozklay bilinmeyenkadininmektubu Beklerken,testi bir daha tekrarlayın bakalım Gün içinde ya da sabah ilk idrarla yapmak daha iyi sonuç verir😊
tugba0305 bilinmeyenkadininmektubu bence beklemede olun bu süreçte yine de dikkat edin kendinize Rabbim hayırlı zamanda size de gebelik nasip eylesin inşallah
Muazzez5050 bilinmeyenkadininmektubu ben kaset test ile reglime 1 ve 2 gün kala çizgi gördüm reglimin gecikmesinin 3. Gününde adet oldum gene kimyasal gebelik yaşadım 🥺🥺🥺 Allah bizlerede sağlıkla hayırla nasip etsin artık
Admsarzu Kuruma çizgisi gibi sanki ama yinede 2 gün sonra tekrarla eğer hasta olmazsan inşallah vardir Allah gönlüne göre versin 🥹
bilinmeyenkadininmektubu Esma006 negatifi gördüm kenara koydum sonrasında bi bakayım dedim çok hafif çıktı bence kurumadır