Merve2408 Kızlar Çorum Erol olçok eğitim araştırma Hastanesi’nde bildiğiniz en iyi kadın doğum doktoru kim giden var mı doğumu burda yapmam gerekiyo henüz kontrole gitmedim 36 haftalık hamileyim 2. Doğumum olcak ve sezeryan olcak acil öneri istiyorum
piraye2022 Merve2408 kuzenimin eşi de Ceyhan taşdeleni çok beğeniyor. Ümit görkem de iyi doktorlardan. Pınar hanımdan hiç hoşlanmadım. Elit parkta özgür koçak harika bir doktor. Dilek kalkan yalçın da çok beğeniliyor.
yagmurum3001 Merve2408 ben ilk doğumumda çok doktor gezdim ceyhan doktor gibi beğenmedim kimseyi bide özelde sabri var oda çok iyo güzel doktor yine hamileyim ve ceyhan taşdelenle devam ediyorum
Merve2408 piraye2022 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ama randevu bulamıyorum 37+3 oldum mecburen İrem diye bı doktora aldim sadece doğumu Çorum’da yapacağım rutin muayenelerde burda değildim memleketim burası acaba doğuma en son muayene eden doktor mu girer ilki sezeryan olduğu için ikincide sezeryab olacak
piraye2022 Merve2408 kim denk gelirse o girer. Planlı olursa da size günü veren girer tâbi o gün ordaysa.