mhtparslan Kızlar akşam yemeği yedim 2-4 adet de turşu yemiştim 10 dk sonra tansiyon ölçme gafletinde bulundum 14-9 çıktı tansiyonum anlık olarak hemen limon suyu içtim 12-9 düştü bir sorun olur mu çok panik yaptım yatmadan tekrar ölçtüm 10-6 çıktı
Dgkfj5 mhtparslan benim de bugün 13 8 çıktı kötü oldum bende limonlu su içtim 12 8 düştü sonra birdaha 13 9 oldu biraz limonlu ayran içtim 10 5 düştü durup dururken oldu
ulku26_ Tekrardan yükselirse acile başvurmanizi öneririm tuzlu tüketmeyin hamur işi tüketmeyin ilk hamileliğimde yaşadım bende tansiyon rahatsızlığıni
mhtparslan ulku26_ Hangi aralıklarla ölçmeliyim tansiyonu sizce Yemeklerden ne kadar sonra Şuan tansiyonum iyi ilk defa yüksek çıktı bir belirtim falan olmadı baş ağrısı vs panik yaptım haftaya doktor kontrolüm var söylicem
medelas1 mhtparslan tansiyon aletinin kullanma kılavuzunda yemekten en az 2 saat sonra yazıyordu ayrıyetten tuvaletin varken de yüksek çıkabiliyormuş
suzan1234 İlk gebeliğimde vardı tansiyonum şu anda 11 haftalık hamileyim yine var, sanırım sürekli düşük yada yüksek bana doktor 2 hafta takip et dedi sabah akşam öğlen saat leriyle tarihiyle yaz getir dedi
mhtparslan suzan1234 O zaman bende not alayım doktoruma göseteririm tansiyonumu yemek yedikten ne kadar sonra ölçmeliyim
ygmrzmra13 mhtparslan benim de yükseliyor hep 14,9 yorulunca yada anlık oluyor anlamıyorum bende bu aralar turşuyu yıyorum acayip canım istıyor insallah bir sey olmaz 🤦🏻♀️
mhtparslan ygmrzmra13 İnşallah sadece turşudan kaynaklıdır bende çok tüketiyorum turşuyu anlaşılan tüketmemeliyız
mhtparslan medelas1 İnşallah öyledir yemekten 10 dk sonra ölçtüm İlk defa okadar yüksek gördüm geçen hafta idrar testi kan testi vermiştim hepsi tertemiz çıkmıştı idrarda protein kaçağı var mı diye de bakılmıştı