bus2109 Kızlar 6+2 de kalp atışlarını duyduk ikiz olduklarını öğrendik fakat benim en başından beri hiç belirtim yok normal mi bu kadarı bilmiyorum sizde durumlar nasıl
rupar bus2109 benimde göğüs ağrısı dışında hiç belirtim olmadı ne kusma ne mide bulantısı . Normal yani
csadioglu bus2109 herkesin bir olmayabilir bence içini ferah tut bir şey olmaz olumlu düşün kusmadan geçiriyorsun :)) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah minikleri
bus2109 rupar herkes büyük şans olduğunu söylüyor ama ilk gebeliğim ve uzun yıllar uğraşlar sonucunda olunca insan belirti arıyor
beautymom bus2109 hele 7-8 haftalık olsun ozaman başlar merak etme bende 7+2 haftalıkken hepsini yaşadım haberim yoktu belirti olmayınca eğer doktora gidip bi sorun yok dediyse dert etme 💜
bus2109 ozlem5506 aa garipsemedin mi bu durumu ben anlam veremedim normalde belirtiler daha yoğun olur derler 🤭
ozlem5506 bus2109 ewet ama rahattım fazla kurcalamayım dedim😂annemin de hiç bulantısı olmazmış ona çekmişim sanırım:))
Pkosluaday Haftaya gireceğiz bendede ne bir gebelik belirtisi var ne başka bişey insan tereddüt ediyor