Dmlirmak Seyda-06 gerçek sancı çıktı düzenli bir şekilde geliyordu düşün normal nstde 20-30 dk bakıyorlar benimkine sadece 10 dk Felan baktı doktor direk dedi yatış diye devam ettirmedi nstyi işte açıklık yok sıkıntı o olsaydı çocuğum şimdi belkide kucagimdaydi beklicez artık napalim Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 🤲
Dmlirmak Pembeayicik valla banada dedi ben hafifte olsa temizlik yapıyorum en azından hem açılır diyom hem ev daha temiz olur 😂 herşeyde doktoru dinlersem doguramam kalır içerde
Dmlirmak Pembeayicik sancılar yokluyor arada kuzum ya ama okdr şiddetli değil açılma içinde gece gündüz spor temizlik bisiler yapmaya çalışıyorum sen nasılsın iyi misin
Pembeayicik Dmlirmak valla bugun yine sancilar basladi kasilmalar tas gibi karnim nefesim kesiliyo resmen
Dmlirmak Pembeayicik bende de ara ara oluyor ama vajinam yine çok ağrıyor bebek kasıklarımda hissediyorum ilişkiyi deneyecem tekrar çünkü ondan sonra o sancılar oldu bugün tekrar yapacam geleceği varsa zaten gelir
Havin49_ Dmlirmak cnm bebek baskı yapıyor olabile ve sen bilmiyor olabilirsin bazılarının sancısı gelmiyor bebek kendini itiyor 4-5 cm den sonra sancıları olduğunu anlıyorlar acile git
Dmlirmak Havin49_ gittim kuzum 80-90 şiddetin de üç dk bir gelen sancı vardı doktor yatış istedi ama açıklık hiç yoktu kabul etmedim çıktım ve diğer gün sancılarım dinmisti şu an yine sancı var ama hafif düzeyde vajinam ve makatim hala ağrıyor muhtemelen kanalda bebek artık
seher977_ Benimde kasıklarımda bir ağrı yok ama vajina kemiklerim de ağrı var ama sürekli bir ağrı sadece ara ara hafifliyor bazen şiddetleniyo otururken kalkarken de oluyo özellikle yattığımda dönerken canım çok acıyo batıyo gibi kasılıyo gibi normal mi bu