aselhilal Balıkesir ve çevresinde oturan hamişler var mı Hergün sallanıyoruz valla Allah yardım etsin
miniminisevgilim aselhilal evimiz sağlam desek her zaman evimizde de olamıyoruz maalesef annemde kaynanamda hep farklı yerlerde denk gelmeye başladı ürkütüyor insanı sadece böyle ufak sarsıntılarla kalcak olsa iyi ama ya büyük olursa düşüncesi korkutuyor insanı🥹
aselhilal azlp bende sürekli deprem oluyormuş gibi hissediyorum sanki sürekli sallanıyoruz psikolojimiz bozuldu iyice
Aslan1 of of. o duyguyu çok iyi biliyorum antep’te büyük deprem olduğunda geceler gündüz ler kabus gibiydi dikkat edin
aselhilal Aslan1 Antep’te miydiniz aklıma direk oradaki deprem geliyor zaten biz bile bu depremlerde korkuyorken oradaki insanları düşünemiyorum bile
Aslan1 aselhilal tam içinde evime girememiştim yıkıla xaten eşyalarımızı zar zor almıştık iğrenç bir zamandı arabalarda kaldık ve o zaman yeni evliydim 😫😫😫
Kubar ikimeleginannesi1 2 saat önce kadar bursa sallandı mı? Ben de bursadayım hastanedeydim bakack lambada yoktu sordum hissetmedik dediler
Kubar aselhilal ben de hastane yatağındaym ve 2 saat önce kadar baya sallandım sordum yok hisaetmedik dediler sanırım hafif bi depremdi
ikimeleginannesi1 Kubar ben hissetmedim ama ablam aradı deprem oldu iyimisiniz diye şimdi cocuklarla yatıyorum korkudan ulasamam onlara diye bu arada gecmiş olsun
senemtolga Allahim yardim etsin herkese korusun Rabbim Yalova dayim ve az önce oldu. Cok salladı. Aklim gitti resmen. Dun sabahta oldu 6 gibi ondada cok sallandi. 4.8 mis fena hissettiriyor Yalova da :(