anneoluyorummm103 Kaşıntıdan ölmek üzereyim derimi yoldum resmen. Sanırım ilaç alerji yaptı her yanım kaşınıyor yok mu çaresi 🥺
Birdbox anneoluyorummm103 canım kesinlikle ilaç fayda etmiyor. Evde elma sirkesi varsa şöyle makyaj silme pamuğa dök sonra tampon hareketlerle bastır yanar zaten hemen Alışınca daha nemli olacak sekilde 5-10 dk pamugu beklet kesin çözüm
Birdbox anneoluyorummm103 ben çok çektim enfeksiyon ve kasıntı ilaçlar denedim sanki daha arttırdı tek çaözümüm elma sirkesi oldu bazen elma sirkesi ile yıkıyorum iyi geliyor enfeksiyonuda önlüyor İç kısımda mantar varsa çok az içine de silebilirsin iyi gelir zararı olmaz
anneoluyorummm103 Birdbox ya bende işe yaramadı bacaklarım ayak bileklerim hep delindi resmen kaşımaktan şimdi de sızlıyor geçmedi maalesef 🥺 bana antibiyotik alerji yapıyor sanırım
Angelmom1 Alerjik bir durumsa ilaçsız serumsuz geçmez maalesef evde boşuna çare aramayın acile gidin gebelik kolestazı da olabilir bu arada araştırın
anneoluyorummm103 Angelmom1 kolestaz değilmiş ilacı bıraktım hafifledi bayağı azaldı çok şükür teşekkür ederim 🙏