Ariyaarya Arkadaşlar hamileliğimin ilk zamanlarında gebelik nezlesi geçirdim. 4 ve 5. Aylarında burun kanamalarım çok fazla oldu 6. Ayımda Mart sonu sulu burun akıntım ve haşırıklarım oldu dört gün sonra inanılmaz derece de burun kuruluğu yaşadım ve koku alma duyum yavaş yavaş gitmeye başladı tamamen gidince doktora gittik burun içindeki konkalarım aşırı şişmiş mukozam çok kötü ve kanlıydı vs sprey ve allerji ilacı verdi allerjik rinit dedi bir ay kullandım ama koku alma duyum yerine gelmedi tek taraflı olarak gitti gitmediğimiz doktor kalmadı şuan 35. Haftadayım ve hala tek burnumdan koku alamıyorum diğerinde gidip geliyor doktor doğum sonrası emar ve tomografi istedi allerjik rinite bağlı kalıcı hasarda olabilirmiş vs tümör olabilirmiş bir sürü şey söylediler ama ben daha önce hiç böyle birleyen yaşamadım benim hep allerjim vardı nisan ayında sadece allerji ilacı kullanırdım geçerdi hormonlarımında etkisi var mı bilmiyorum kadın doğum doktoruma kalsa öyle ama dört KBB doktorunun ikisi farklı görüşte çok korkuyorum benim burnum aşırı kuru ama tat ve koku yok tel taraflı olarak sizin ki geçti mi doktor ne demişti bu duruma