34hediye-sinan Arkadaşlar aranızda haftasına göre bebeğin baş gelişimi önde olan var mı bize haftasına göre 3hafta önde dedi doktor
anneoluyorummm103 34hediye-sinan benimki öyle ama genetik olabilirmiş benim kafamda büyük geniş çünkü
esraa65 34hediye-sinan 32. Haftamdayım bugün kontrolüm vardı kafası hep 1-2 hafta büyük çıkıyordu doktor genetiktir demisti esimin de biraz büyük gelisimi de hep 1 hafta öndeydi bugün haftasına biraz daha yaklasmıs mesela doktor bi sorun görmüyorsa takmamak lazım
34hediye-sinan senem0987 hayırlısı insallah sıkıntı olmasn da perinatolji yede gitmiştim bişi dememişti
34hediye-sinan senem0987 merhaba sen naptın cnm kafa ölçüm ü falan ne dediler hala önde mi normal doğuma engel mi
senem0987 34hediye-sinan yok doktorum tamamen normal olduğunu söyledi bana perinatolojiye filan da gitmedim
esraa65 34hediye-sinan pazartesi tam 37 olucam en son 2 hafta önceki ölçümde kafa 1-2 gün öndeydi gittikçe haftasıyla uyumlu oluyor sanırım sen nasıl oldun
senem0987 34hediye-sinan sonradan haftasıyla uyumlu oldu sanırım ama şimdi de bebeğin başı kanalda değil sol kasığıma doğru yüzü de karnıma bakıyormuş haftaya suni sancıyla yatış verecek büyük ihtima
34hediye-sinan esraa65 ya ne güzel masallah benim ki 2hafta önde çıkıyor doktor bunu nasıl doguracaksn dedi sinirimi bozdu şimdi onu kafama takıyorum tam korku ile doğuma giderim artık
esraa65 34hediye-sinan özelse öyle diyorlar bilerek söylediklerini düşünüyorum artık aynı şeyi bana da demişti