patateslimanti Kızlar detaylı için hangi haftada gittiniz Hangi doktoru önerirsiniz Ücreti nedir Bilgi verirseniz çok sevinirim
YuvarlanamayanPaanda patateslimanti erciyes kartala gideceğim canım çarşamba günü 4 bin tl bir çok özel hastene oraya yönlendiriyor acıbadem falan
Yazmelegi_ patateslimanti 22+3 te Şerif ışına gittim çok memnun kaldım 4000 tl ücreti fotoğraf video çekimi yapabiliyorsunuz kendisi de veriyor zaten
patateslimanti Deletedmom_7156 Mehmet tayyar Şerif Işın Tuncay özgün Genelde bu isimleri görüyorum insanların önerdiği fiyatları vs bilmiyorum
YuvarlanamayanPaanda patateslimanti unuttum adını zaten 2 dr varmış detaylı bakan biri 5 biri 4 bin tl imiş bende 4 bine olana sıra aldım çarşamba gideceğim bakalım
patateslimanti YuvarlanamayanPaanda bende Erciyes de zerrin avul talipliyim yarın hastaneyi arayıp öğreneyim teşekkür ederim
YuvarlanamayanPaanda Mavideniz26 nasıl sıra buldun şehirde sıralar öyle sıkıntı ki her saat başı aramama rağmen ben aradıktan 10 dakika sonra açılıp kapanmış sıralar
YuvarlanamayanPaanda patateslimanti ben normade şehir hastanesindeyim mecbur olduğumuz için yaptırıyorum riskli gebeliğiz
Mavideniz26 YuvarlanamayanPaanda gece 12 yada sabah tam 10 da buluyordum hep MHRS uygulamasından takip ediyordum ben hiç arama gereği duymam. Her baktıgımda da bulurdum ama ben 21 haftalıgı bekledim öyle aldım hemen
YuvarlanamayanPaanda Mavideniz26 mhrs sen detaylı usg alınmıyor ki özellikle isim yazdırarak alınıyor