ipekmom_ Kızımın kıyafetlerinden yemek, kalem vs lekeleri çıkaramıyorum birde bebiş oldu şimdi onun kakalı kıyafetleri çıktı başıma 😁 e bebeğin kullandım hiçbi işe yaramadı hem toz hem sprey, onun harici ne önerirsiniz kolayca çıkaracak
annekiz6141 ipekmom_ the elite home doğal ve vegan sertifikali leke çıkarıcı çamaşır tozu der susarım 🥰 günlük kiyafetlerde kaynar su da sabah koyup akşam aldığınızda mis ama bekletilmis lekeyse sabahtan diğer güne kadar kalması gerek.. Bide farmasinin toz leke cikaricisi var oda efso 🥰
Pofidik123_ ipekmom_ ben kullanmadım bebek kıyafetlerinde ama normal kıyafetlerde kullanıyorum Arap sabunu çamaşır sodası ılık suyun içine koyup lekeli çamaşırları basıyorum biraz bekletip yıkıyorum
Rabiul ipekmom_ domolun leke çıkartıcısı tek geçer e bebeğinki fos çıktı sadece domol alıyorum kurumuş kaka , salça , domates , çikolata ne varsa çıkartıyor
ipekmom_ Pofidik123_ onu normalde yapıyorum ama biraz daha pratik bi ürün varmı diye araştırmak istedim
Pofidik123_ ipekmom_ aslında dün bi iki hikayede evonox toz leke çıkartıcı var onu gördüm bebek kıyafetlerinde denediler güzel gibi ama denemek lazım
Pofidik123_ ipekmom_ arkadaşım doğum yaptı 3 ay oluyo bana bugün dediki kaç tane leke çıkartıcı kullandım bi işe yaramadı en güzel beyaz sabun çıkarttı dedi hemen elimle çitiledim sonra makineye attım dedi
kirr Domol kullanıyorum bir iki fıs sıkınca bile çıkarıyor geçen fondöten lekesinde denedim anında çıkardı 🤩