Damla_111 @Beren_24 Valla canım benim karnımda bazen otururken uzanırken bir toplanma oluyor bir yere doğru nefesim acayip daralıyor oda çok ağrı yapıyor bel ağrım zaten hergün var acaba poposunu falan mı dönüyor diyorum öyle olunca 😂
Damla_111 @melikeyimmmmm ister istemez yoruluyorum canım özellikle dışarı çıkınca eve gelince de yemek vs derken ev işi zaten bitmiyor o yüzden artık zorlanmaya başladım
melikeyimmmmm Damla_111 kesinlikle öyle benim bir kızım var 3 yaşında onunla ilgileneyim ev işi yapayım derken gün içinde oturmuyorum resmen birde gün içerisinde mutlaka yürüyüş yapmaya çalışıyorum çok yorucu geçiyor uykuda uyuyamıyorum geceleri rahat etmiyorum artık mide yanması da oluyor
Ozgemlym Damla_111 32+5 iz mide yanması devam valla henüz yavas yavas yoruldukca ödem oluşmaya basladı. Uyku tamamen gitti nerdeyse uykuya hasret devam nefes daralması daha belirgin hastane çantası hazır değil hatta bebeğin kıyafetlerini yeni aldım bu hafta heralde yıkarım ütülerim artık😊 ve hastane çantasına koyarım.
Damla_111 @Ozgemlym Ay canım benim de uyku gitti artık geceleri sürekli uyanıyorum herkes uykunu al son günler diyor ama uyuyamıyorum maalesef 🥰
Lacrimosa87 32 hafta oldum ama aşırı bel ağrısı hatta bacaklarıma vuruyor yatakta yatarken bile ağrıyor sün gittim doktora ama açılma yok nst de sancı yok ama benim ağrım çok var mı böyle olan ya bu haftalar çok zorlu ya
Damla_111 @Lacrimosa87 Benim belim çok ağrıyor önceden uzanınca geçerdi şimdi geçmiyor özellikle üst tarafı son aylar bebek çok büyürmüş ya ondan dolayı ağrıyor
Damla_111 @8143 Gecen hafta benim 15/11 di tansiyonum protein kaçağı vardı bende şimdi sıkı takip ediyorum Allah korusun hepimizi
Bmlkjhvb Bende 32 ye girdim sol kasık ağrım var. Uzun sürüyor yaşayan var mı benim gibi. Acile girtimy bişey yok dediler