YavruKartal1903 25agustos Olmaz mı. Kalça ağrısı mahvediyor beni bazen öyle bi ağrı giriyor ki ayaktayken düşücem zannediyorum. Doktorum b12 ilacı verdi onu kullanmaya başlıcam.
25agustos Yasemincifci yo hiç bişey yapmıyorum evde olduğumda sürekli yattığımda sorun yok. Ama birazcık yürüsem ayakta dursam yürüyemeyecek duruma geliyorum ☹️
Yasemincifci 25agustos bol bol kalsiyum tüketin bide doktorunuza söyleyin magnezyum takviyesi yapabilir
ikicocuklubiranne 25agustos kullanırken geçmişti ama çok mide bulantısı yapıyor bende içemiyorum ne yazık ki 🙄🙄
YavruKartal1903 25agustos Aynen benimde öyle. Kuyruk sokumu ve kalça ağrısı dayanılmaz oluyor bazen. Magnezyumda kullanıyorum ama geçmedi henüz.
25agustos YavruKartal1903 doktor bişey söyledi mi peki şundan olur bundan olur diye. Annemde de olmuş aynısı 😒
Gebeyimm 25agustos bende 33 haftalık hamileyim aynısını yaşıyorum senin ki erken başlamış siyatik tam olarak adı internetten bakabilirsin ne olduğuna
TugbaDnz 25agustos benimde dun gecti 2 gun yuruyemedim bile durup dururken oldu uzanip dinlen bolca beline sicak su koy ben vikis surdurdum esime