zanura Arkadaşlar ben başka bir şehirden doğum için bursaya geleceğim, bu yüzden şehir hastanesinden bir kadin doktor arıyorum, var mı önerebileceğiniz doktor ? Benim deneyimleme şansım olmayacak son günlerimde geleceğim için..
rabia1600 zanura ricaa ederim canim ben gecen hafta gittim mehmet karabulut diye bi dr a bana ne kese var ne bebek dedi ordan ciktim direk ozel klnige gittim ikisinide gordu doktor ilgilenmek istemiyorlar
ozlemiracc Memik karaküçük diye bir doktor var sakın ona gitme 😄😄😄 bana bebek daha ters dönmemiş doğumuna çok var dedi 2 gün sonra doğum yaptım 😄😄😄
zanura rabia1600 üzüldüm çok geçmiş olsun.. ancak ben kadin doktor bakıyorum ama yinede teşekkür ederim 😇
Snowel aselhilal merak ediyorum sezeryan sonrası süreciniz nasıldı?odanız tek kişilik miydi,ziyaretçi saatlerinde mi eşiniz geliyordu mesela benim bir kızım var 2.5 yaşında o ziyarete gelebilir mi,kafamda bir sürü soru var bende doğumu orada planlıyorum da.Kaç gün kaldınız hemşireler ilgili mi vs
aselhilal Snowel doğum öncesi tek kişilik odada kaldım tv buzdolabı banyo tuvalet odada mevcuttu ve çok temizdi doğumdan sonra 2 kişilik odada kaldım tek kötü yanı eşim kızımızı sadece ziyaret saatinde görebildi ziyaret saatine kadar bekledi yani 3 gün kaldım doktorlar ilgiliydi ama hemşireler için aynı şeyi söyleyemicem suratsızlardı emzirmeye önem veriyorlar doğumdan sonra emzirme için bi hemşire geliyor emzirmeyle ilgili bilgilendirme yapıyor çocuk emmezse size yardımcı oluyorlar destek veriyorlar
aselhilal Snowel hiç sancım felanda yoktu günümde geçiyordu diye sabah 9 da yatış verdiler ertesi gün akşama doğru açıklık olmadığı için sezaryene aldılar doğumdan sonra da 1 gün kaldım