rabiabass Kızlar 3 gün önce test 10dk dolmadan bu sekil oldu kuruma cizgisi mi sizce yoksa pozitif mi?
Deletedmom_247 rabiabass canım bu testte yanılma payı olacağını düşünmüyorum. Sanırım gebesin. Bence kan testi veeer.
Aydan95 rabiabass rusyada yasiyorum Hemen hemen her gebeligimde bu testden yaptim. Kuruma cizgisi yapmiyor cok nadiren yapar. Pozitv bu. 🩷
ilaydarabiaoz rabiabass başka test yapton mı canım bundan sonra seninle aynıyız şuan bazı testler pozitif bazı testler negatif veriyor arada lekelenmem var
rabiabass ilaydarabiaoz valla bir sey anlamadım yaptım silik cıktı yarın alıcam bugün alamadım yarın gidip alıcam insallah
rabiabass Deletedmom_247 dijitalde negatif cıktı bende anlamadım kan vericem haftaya daha da test yapmıcam bu hızlı test 2.-3. Yapışım pozitif cıktı hepsi dijitalde çıkmadı bilmiyorum oluruna bıraktım
Deletedmom_247 rabiabass hayırlısı olsun inşallah. Regl gününüz gelmediyse henüz bekleyin derim. Regl günü kan verin veya test yapın.
Deletedmom_247 rabiabass aa canım o zaman regl değildir ki o, yerleşme kanaması olabilir. Bence hemen gidip kan veriiin.
rabiabass Deletedmom_247 hollanda da yaşıyorum burda hemen veremiyoruzki beklicem mecbur randevu alıcam
rabiabass Aydan95 doktorada gidemiyorum kafayı yicem 4-5 tane yaptım hepsi pozitif tüm belirtiler var dijitalde negatif cıktı ya cok yeni olunca dijital algılamazmıs sanırım