esrskr Kızlar gözümde arpacık çıktı çok ağrıyor ama damla krem tarzı bisey kullanmaya korkuyorum 14 haftalık hamileyim sizce ne iyi gelir
Mrvztrk esrskr müdavimi olmuş biri olarak yüzde yüz hint yağı soğuk sıkım olacak Bu lanetten ameliyat oldum gözüme sarımsak mı sürmedim denemediğim şey kalmadı
Dmlirmak esrskr benim gözümde çıktığı zaman bizde eskiler iğneyi yakıp öyle patlatirdi ben yaptım zararı olmadı ama sen de nasıl etki gösterir bilmiyorum bide çay kullanıyordum soğuktan çayı gözüme damlatiyordum iyi geliyordu oda
Mrvztrk esrskr kulak çubuğunu batırıyorsunuz kirpik diplerine sürüyorsunuz uyumadan önce sürerseniz daha sağlıklı olur diğer türlü akıyor gözü kaşındırıyor çok hafif
Mrvztrk esrskr yarayacağını düşünüyorum çünkü benim çıkınca fayda eden tek şey o geçmiş olsun umarım fayda eder
Aleynaa8 Cnm ben alyansımı sürüyorum yıkayıp hemen geçiyor - altın sürmek iyi geliyormuş - Bu arada hemşireyim yani bu biraz nene masalı gelmişti ama 🤣🤣 geçti
Firste Sarımsağın başını bıçakla iki üç kesik atıyorum ben, sonra göz kapağıma sürüyorum yakıyor biraz ama faydasını görüyorum her seferinde. Tavsiye ederim