• Alışveriş
  • Yenidoğan kiyafetlerini ne ile yikamali bilincli tecrübeli annelerimiz?

Nlnylmz dalan roxy kullananda cok varmis aslinda gonlumde onu almak var kararsiz kaldim heryer bebek bebek koksun istiyorumm😍

gizempoyrazim
Ben ebebeğin baby&me sıvı çamaşır deterjanını kullandım %100 bitkisel bir ürün 2 çeşiti var biri leke çıkarmakta çok etkili olanmış onu kullanmadım ama kokusu çok kötü ben diğer normal olanını aldım kokusu bence güzel ve kalıcı

Bende dalan roxy kullandım. Ve yumuşatıcı falan da hiç bişey kullanmadım. Mis gibi oldu çamaşırları.

eymaGzelAlta bu aksam arastirirken markette gordum onerileri cok fazla sanirim onu denicem bende sadece kokusunu ve leke cikarmasini merak etmistim tesekkur ederim

Merhabalar tatlı hamileler😊 Bu ara kendimi kitaplara verdim; ve Ayşe Öner’in “Hamilelik Doğum Ve Bebek Bakımı“ kitabında bebek kıyafetlerinin yıkanmasında asla yumuşatıco kullanmayın yazıyor. Deterjan olarak da “Organic Friendly” i öneririm. Hepinize sağlıklı, zamanında doğum diliyorum🙏🏼

Dalan roxy ile yıkadım öyle çok güzel kokmadı ama önemli de değil bebeğim gelince kokusuyla sarar inşallah

Bahar1187 tabiki ilk onceligimiz bebislerimizin kokusu onlarinki hic biseyle ölcülemez cennet kokulu onlar.. Sadece koku takintisi diyelim seviyorum

Burcuk ben biraz aceleci davrandım 26.haftamda her şey hazır ütülü yıkandı 🙂