mystery94 Kızlar benim 15 ekim regliydi pcos var 30 ekim pik 2 kasım tekrar pik 9 kasım tekrar pik 15 kasım regli olmam lazım sizce gebelik belirtisi mi tekrar pik olması bugun 10 kasım da silik ama
busrax_ mystery94 pik dediklerinizde çizgilerin ikisi de aynı koyulukta mı pcosta lh dalgalanması olduğu için koyu çıkıyor ama iki çizgi aynı koyulukta olmuyor
Esma006 mystery94 koyuluk pik olması lazım ovulasyon testinde gebelik görmek için regl gecikme bekle bence
mystery94 busrax_ . ![](https://mutluresim.com/images/2025/11/10/X2xg2H.jpeg. 30 en koyuydu 2 kasım yoğun aşağıya doğru sayarsanız görürsünüz. ve 9 kasım yoğun. 10 kasım bugun silik
busrax_ mystery94 fotoğraf flu çıkmış ama dediğiniz gibi 30 tam pik görünüyor ama diğerleri pik değil sadece koyuluk var aynı koyulukta değiller. 30undan yaptığınız testin tekrar fotoğrafını çeker misiniz
busrax_ mystery94 pcos olduğu için böyle lh dalgalanmaları oluyor. siz t ve c çizgisinin birebir aynı koyulukta ya da t çizgisinin daha koyu olduğu testinize pik diyebilirsiniz
mystery94 busrax_ 2 de pik gibi geldi bize 9 da hafif koyu geldi bilemedim ne diyorsunuz tam olarak regli mi olurum sizce tek kasık ağrım var
mystery94 samaa_ of vallahi öyle ya🥹 bekleyeceğiz artık bakalım bilmiyorum bazıları regli gününe doğru belli oluyor diyorlar anlamıyorum ki
mystery94 Esma006 anladım peki koyuluk görüldüğü zaman devamlı regli gününe kadar koyu mu oluyor yoksa bir kere mi koyu olup silikleşiyor nasıl oluyor
Esma006 mystery94 yok canım bir kere veya iki gün üst üste koyuluk oluyor yavaştan yavaştan silik şekil alıyor binde bir kadın ayda iki kere yumurtlayani gördüm birde zaten döllenme 15 günde oluyor yumurtlamadan sonra 15. Gün test yapabilirsin