qwertyxx msskrkss hiç bişey olmadı aksine her belirtim devam ediyordu yoğun ağrılarım yoktu uykum çok geliyordu psikolojik olarak da iyidim
esmagulec Asyaalin yok malesef bilmiyorum her şeyin haftasi farkli o kadar kafam karisik ki , 7 gun 10 gun nasil gececek bilmiyorum
esmagulec amphitrittee evet zaten yarin özeldeki doktorumla görüşeceğim. Umarim guzel sonuclar aliriz
annebaliii qwertyxx çok gecmıs olsjn nasıl anladınız pekı durduğunu bı belırtı Mi verdı uoksa doktora mı gttınız
esmagulec annebaliii yok belirtim yoktu doktor atim yok olacagini sanmiyorum dedi sadece her sey belirsiz suan
annebaliii esmagulec Rabbım gönlüne göre versjn canım benım de 6 haftalık bı Bebegım öyle oldu 9 kadar bekledıler olmayınca mecbur kurtaj oldum ama Benım o 6-9 arası süreçte Sureklı kanamam vardı hıc durmadı
melisssm Kadermiray Bende aynı durumdayım 8 haftalığım kalp atışı da yok bebek de çok küçük yok denecek kadar 10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum duymazsak alalım dedi 🥹
Kadermiray melisssm duydum ben inşallah sizde duyarsınız çok stresli biliyorum ama stres yapmamaya çalışın
Kadermiray melisssm adete göre 8+4 doktor adet tarihimi 1 hafta önce aldı uktrasyona göre 7+4 te gördüm