Bebekkuzu Selam kızlar Bugün 15 haftalık olduk artık bulantılarım gerçekten çok cok azaldı. Bel ve kalça ağrım arttı. Sizde durumlar ne ?
Betbet34 Bebekkuzu canım 13 e gireceğim yarın. mide bulantısı kusmalar falan zirve noktada şuan günde 2-3 kez kusuyorum özellikle akşamları. Bugünler geçmez gibi geliyor 😢
maco61 Bebekkuzu bende perşembe 15. Haftaya girecegim. Güzel geçiyor cinsiyeti henüz öğrenemedim bakalım ne zaman söylicekler çok merak ediyorum
eminenurr00 Bebekkuzu benimde kalça ve basen kemiği çok fazla ağrıyor geceleri özellikle uyuyamıyorm böbrek ağrım 12.haftadan beridir var ayakta fazla duramıyorum içim geçiyor gibi oluyor ilk kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı bu baya zorluyor ya ☺️
mom_51 Merhaba çiçeğim benimde çarşamba günü 15 olacak ama bel ve böbrek ağrılarım var. Doktora gittim çok düşük değerde enfeksiyon çıktı ve ilaç verdi. Bir de magnezyum ve d vitamini de başladı ek olarak ☺️ cinsiyet belli oldu mu acaba ?
Bebekkuzu mom_51 masallah canım🧿 Benim de belim ağrıyor ya cumartesi kontrolüm var doktora diyeceğim oraya gidince unutuyorum her şeyi jdjejd Benim 12. Haftada kız dedi yüzde 90 sonra fetalle kesinleşti kızım olcak canım 😍
Bebekkuzu Betbet34 valla bende hiç gezmez diyordum geçen hafta cokfenaydım ama geçiyor canım sabret 🙏
Betbet34 Bebekkuzu ay hadi inşallah geçsin banada dua et canım 🤲🏻 dün Allahım yardım et diye diye kıvrandım yani gerçekten anne olmak çok zor. İnşallah sağlıcakla, kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızda bugünleri unuturuz 🥰🫶🏻
maco61 Bebekkuzu devet hemen söylemiyor ya. Acaba kız mı ki söylemiyorlar diyorum😁 ne alakaysa kız erkek söylesinler ama söylemiyorlar ay çarşamba randevu aldım ama iptal edebilirim belki yine söylemez diye
Betbet34 eminenurr00 bizim orda pöçük derler bilmiyorum bilirmisiniz ama benimde orası batıyor ağrıyor kalçamın arasındaki kemik belime doğru kısmıda ağrıyor. Oturmaktan diye düşünüyorum
Betbet34 Ahben0104_ 7+5 gibi başlamıştı canım bu son iki haftadır özellikle bu hafta kusmalarımda çoğaldı
babylove_33 Bebekkuzu kasıkda ağrıyor ve aşırı tuvalet sorunu var hiç tutamıyorum inş düzelir tuvalet sorunu
mom_51 Bebekkuzu kuzum valla bu iş tecrübeye bakmıyor inan. Her gebelikte her bebekte insan yeni yeni şeyler öğreniyor. Bildiklerini bile unutuyor insan 🤭🤭
Bebekkuzu Betbet34 insallah tez zamanda geçsin bulantın canım❤️❤️🤲 gerçekten insan yavrusu için her şeye dayanıyormuş ❤️
eminenurr00 Betbet34 geçmiş olsun canım en kısa sürede geçer inşallah devam ederse destek simitleri var en azından gün içinde onda oturusan daha rahat edersin