elif_4510 Düşük sonrası hamile kalmak için ne yapmalıyım kızlar 1 ekimde düşük yaptım 1 aylıktı ve şuan istiyorum yaşım da küçük 19 yaşındayım eşim biraz bekleyelim diyor ama ben çok istiyorum
Seyma123_ elif_4510 tabiki senin kararın ama eğer sağlık probleminiz yoksa bence biraz daha bekleyebilirsiniz yaşın daha küçük biraz eşinle vakit geçir gezin eğlenin birbirinize vakit ayırın derim ben.
busra34__ elif_4510 yani bence biraz bekleyin bu süreci biraz kendi içinizde ve vücut olarak biraz atların bir de yaşınız küçük bence biraz daha bekelyip sonrasında düşün derim
elif_4510 Seyma123_ ben tek çocuğum onun eksikliğini hep yaşadım çocuk sevgim çok var ondan dolayı bu kadar erken istiyorum
tev Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için bence 3 ay bekle kimyasal gebelik se beklemene gerek yok benım oyleydi kimyasal gebeliği gebelikten saymıyolar bekleme demişti ben yinede bekledim. Sağlık açısından rahimi dinlendirmek acısından
elif_4510 tev kimyasal gebelik de değildi çok saçma bir durum yaşadım ultrasonda görünmeyen bebeği düşürdüğümde gördük
Busranur_mnts elif_4510 nasıl gördün canım ben de düşük yaptım ultrasomda küçük bi kese görülmüştü kanamam oldu beta düşmeye başladı sonra parçalar düşürdüm avuç içi büyüklüğündeydi rahim dokusuydu büyük ihtimal keseyi seçemedim
elif_4510 Busranur_mnts ben 2 parça düşürdüm biri beyaz et içinde kırmızı et parçaları vardı ikinci parça ise avuç içi büyüklüğünde et gibi bir şey ikinci parçayı doktor çıkardı
Busranur_mnts elif_4510 anladım canım tekrar geçmiş olsum 1 Ay bekle yine de rahim toparlansın dokular yenilensin sonra denersin yine ben de Yumurta büyütme hapıyla hamile kaldım ilki düşük oldu 2 Ay sonra yine hamile kaldım çok şükür Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin