Cerrahpaşa’ya Murat Dilmener Hastanesi’nde üç gün önce doğum yaptım ikinci hamileliğim olmasına rağmen 39 hafta olduğum halde gün vermemişlerdi üç gün önce biraz Sancımla gittiğim hastanede hemen sezeryana alındım o kadar çok korkuyordum ki ilk hamileliğim sezaryen olduğu için bu da sezeryandı hemen yatışı yapıldı 1 saat içinde dolma alındı sancıları aslında azdı ama günüm geldiği için almak istediler bir sandalyeye oturdum odamda daha birileri vardı çıkmamıştı onlar toplanırken damar yolu açıldı giydirildi hemen ameliyathaneye götürüldü doğumum yaklaşık 2 saat falan sürmüş yani benim odaya gelmem 2 saat sürmüş odam iki kişilikti tek kişilik oda kalmamıştı şansıma iki kişilik olmasına rağmen kimse yoktu yanımda ve doktorlar hemşireler o kadar iyilerdi ki sanki bir özel hastanede gibiydim hepsi çok anlayışlıydı Sprinler anestezi olmadım genel oldum çünkü ilk doğumun da genelde doğumhane‘de her şeyi hissetmek istemedim sarsıntı falan herkes çok anlayışla karşıladı çok önyargılı gittiğim bir yerde çok memnun oldum 💕💕