Kubraelisa1- 37haftalık hamileyim doktor kafa ölçümü 2hafta geriden geliyor dedi ben ölçümlerini atıyorum aynı haftada olan anneler sizde yazar mısınız ölçümleri BPD 90.2mm Hc313.6 mm Cor BPD 88.0mm
ElifKumru Kubraelisa1- canım son haftalarda ölçümler büyüdükleri için doğru değildir benim doktorum öyle demişti alan daraldığı için duruş pozisyonlarından ötürü vs. Önemli olan suyu,kordon durumu,kalp atışı gibi şeyler
nepenthe_ Kubraelisa1- canım ölçümlerimiz neredeyse aynısı ben tam 37. Haftamda muayene oldum aynı yani ve doktorum gayet güzel ölçümler dedi sana 2 hafta geri demelerini anlamadım yani
Kubraelisa1- ElifKumru evet ama aynı şeyi bana 34.haftada demişlerdi inşallah problem olmaz çok teşekkür ederim ☺️
Kubraelisa1- nepenthe_ gerçekten mi çok mutlu oldum sağlıcakla doğsun minnoşlar ♥️ Bilmiyorum 3 doktor aynı şeyi dedi
nepenthe_ Kubraelisa1- evet hemen ultrason kağıdına baktım aynılar yani ve doktorum çok güzel böyle giderse gayet rahat normal doğumumuz olur dedi bilmiyorum ama içini ferah tut sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı 🌸
Kubraelisa1- nepenthe_ Allah razı olsun haftaya cuma sezeryan olacağım.Sende vaktinde sağlıcakla ve kolaylıkla al inşallah kucağına