ruyakb Hayırlı olsun inşallah 🌸 Döngü uzunluğunuz kaç acaba 9 gün önce baya erkenmis ben 9 gün önce anca yumurtlamis oluyorum merak ettim😄
irmairma birdenizanasii aa ne güzel 2 gün sonra tekrar kan verin artışa bakın sona doktor randevusu alın 🥰benimde 100 dü 2 gün sonra tekrar kan verdim arttı 3 haftalıktı doktoru aradım 6. Hafta da çağırdı. Hayırlı olsun🌸
Serappppph serenss olabilir benimde uçlarında hassasiyet var yanları ile arada bir sağ kasığıma sancı giriyor sanki adet olacakmışım gibi ama gecen ayda aynısı olduğu için umutlanamiyorum
serenss Serappppph ben de bu belirti işine pek inanmıyorum çünkü hamile kaldığımda hiç belirti olmamıştı
Minamom_ birdenizanasii hayırlı olsun öncelikle bat neydi sizin benimde sizinle hemen hemen aynı testim o zaman benimde mi beta o rakamlarda acaba
birdenizanasii Minamom_ Aslında ayın 19 unda adetim olacaktı ama ben ilk kızımı da çok erken öğrendim bi test yapayım nolcak dedim böyle çıktı daha 9 gün var adetime. Bence aynıdır benimkiyle. 78 çıktı beta
sibel5 birdenizanasii sen bir daha yap bak görürsün benim 3. Gebeliğim ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı kan verdim 5 haftalık olduğum çıkdı yat dinlen kımıldama kan verene kadar