annemomme Dün adet olmam gerekiyordu biraz önce test yaptım bu şekilde gözüküyor sizce ne yapmalıyım arabamız bozuk kan vermeye gidemiyorum 1 hafta sonra sanayiden alabilecegiz https://resimlink.com/y_lHXEcQtL
Senacanblt_ annemomme hiç kan verebileceğiniz bir yer yok mu yakında sağlık ocağı falan netleşirdi en azından
Ftmn123- annemomme umutttttt Benimde dün adet olmam lazımdı olmadım fakat bundan 2 gün önce 8 Kasımda artimed erken gebelik testi yaptım da 2 tane negatifdi sizce yine yapayım mı test olmadım daha yoksa bu cuma kan vereceğim sağlık ocağında?
annemomme Senacanblt_ hiç bir yer yol askeri taraftayım arabamız cumartesi çıkacak ve böyle bir durumda kaldım
annemomme Ftmn123- ben 1 hafta önce yaptım çizgi hiç yoktu adetten 3 gün önce yaptım yine yoktu ve yaptıklarım hep erken gebelik testiydi
hicrankvck annemomme bu kaset testler genelde yabıltmıyor ikinci cizgi cok belirgin olmasada var bi kaç gün sonra tekrar yap netleşir muhtemlen
Sss1947 Benimde bugün bu şekilde çıktı anlayamadım . Sizin testinizde pozitif gibi kaçıncı dakikada oldu acaba böyle