mrszeynaaa Kızlar gece rüyamda kanamam olduğunu ve düşük yaptiğimi gördüm 1 saat öncede kahverengi kananm başladı doktora gidiyorum başına gelen varmı 😞
mrszeynaaa Pitircigin_annesi doktora gittim kanama alanı oluşmuş 1cm dedi progesteron iğne başladı hap ile bol dınlen dedi ama artarsa kana gel dedi 2 hafta sonra kontrol kanama artmazsa çok tedirgin oldum :((
Pitircigin_annesi mrszeynaaa ayaklarının altına yastık koyup yükselt yat . Bir süre en azından kanama gecene kadar tuvalet harici kalkmamaya calıs . İnşallah hiç bir sorun olmadan atlatırsın . Kalp atısı varsa kokma bebişe güven o tutunacaktır ♥️
happymommmfy Canını sıkma canım ben beş haftalıkken başladı şu an dokuzuncu haftaya girmek üzereyim hemen hemen bir ay sürüyor geçmesi kişiden kişiye göre de değişebilir tabii ki ama canını sıkma kanama nedeni olmayan bir şey oluyor ilk aylarda genelde
mrszeynaaa Pitircigin_annesi kalp atışı var maşallah ama kanama alanı oluşmuş kesenin üst tarafında progesteron iğne başladı kanama bir süre daha sürer dedi ama kırmızı olmadığı süre parça düşürmediğin süre sıkıntı yok dedi bunlar olursa gel olmazsa 2 hafta içinde gelde dedi