powerpuffgirlss Kizlar dun idrar sonrasi agrim olunca acile gittim idarimda amorf kristalleri fazla cikmis 450 civari kum demekmis ve enfeksiyon cikmis dr ilac yazdi ve bol su ic dedi monurol icen ve bu sureci atlatan varmi
Rabia-Bay44 powerpuffgirlss Bende bugün gittim enfeksiyon çıkmadı ama doktor ürolojiye yönlendirdi ultrason ile bakıldı bir kaç kum tanesi var dedi yarın doktorum tahlil sonuçlarını söylüycek ama endişeliyim gebelik varken kum nasıl yok edilecek bilmiyorum
Rabia-Bay44 powerpuffgirlss Ne tür ilaçlar verildi size gebelikte kullanılırmıymış bana da yarın muhtemelen ilaç verecek
Bnenebiy53 powerpuffgirlss bendede çok oldu kum dökme sancısı falan kötü ama korkulacak bişeyi yok su içmeniz lazım doktorunda dediği gibi
kucuk_prens powerpuffgirlss zor bir süreç bende bir kaç hafta önce yaşadım su içmeden başka yapılabilecek hiç bir şey yok dedi üroloji doktoru ara ara hala sancılar çekiyorum suyu sakın eksik etme kendinden
powerpuffgirlss Rabia-Bay44 canim ben acile gittim orda verdi kendi doktoruma sordum kullanabilirsin sorun olmaz dedi gece icecekmisim 3 saat tuvalete gitmeden monurol adi idrar yapinca alt tarafinda kramp tarzinda agri oluyomuydu bide gunluk en az 3 lt su ic dedi
Rabia-Bay44 powerpuffgirlss Suyu çok fazla tüketiyorum ben o dediğin ilacı enfeksiyon için vermiştir daha önce kullandım kum için birşey demedi mi idrar yaparken kasık ağrım oluyor bir de yanmam var benim ama enfeksiyon yok
powerpuffgirlss Rabia-Bay44 kum için içtiğinden daha fazla su ic dedi agri yapar dedi ama korkulcak bisey yokmus
Rabia-Bay44 powerpuffgirlss Bende şuan doktora geldim inşallah benimde su ile atlatılıcak birrşeydir size de geçmiş olsun
Rabia-Bay44 powerpuffgirlss Benim akıntımda oluyor sarımsı enfeksiyon gibi ama enfeksiyon yok sizde de var mı akıntı
powerpuffgirlss Rabia-Bay44 evet akinti var enfeksiyon cikti sonucunuz noldu benim iki gundur suyu cok icmekten agrilarim azaldi
Rabia-Bay44 powerpuffgirlss İdrar da enfeksiyon yok kültür de yarın çıkıcak taş çıktı sağ böbrekte şuan için bebeğe sana zararı yok umarım kendiliğinden düşer veya yerinde kalır dedi bu durumda tedavi başlatamam yarın kültürde üreme çıkarsa doktorun ilaç verir dedi ağrım eskiye göre azaldı ama hala var açıkçası
powerpuffgirlss Rabia-Bay44 cok gecmis olsun bol suyla atiliyo dedi doktor gunluk en az 3 lt icmeye calis
powerpuffgirlss kucuk_prens evet kasik agrim cok oldu 😢 mide bulantim hep var onu bilmiyorum bide midem bulaniuo cok su icince zorluyo beni