a-a-my-h_dmr 1_Pandackk Biz de 35+0 olduk bugün ama oturup kalkmak bile zorluyor artık aslında çok aktif bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum ama🤷 hele de dediğiniz gibi mide yanması beni mahvetti Önerebilecrğiniz bir şey var mı bu konuda😥
Firste 1_Pandackk merhabalar ben de 35+2 deyim aynıyızz. Çok mutlu oluyorum aynı haftadan birilerine denk gelince 🌸 Hamilelik artık yormaya başlıyor beni de vücut ağırlaşıyor. Yat kalk zorlaşıyor. Ben haftaya izne ayrılacam asıl sonrası daha zor bence. Evde kalıp doğumu beklemek sıkıcı. Çalışınca zaman hızlı geçiyor. Sizin normal mi doğum doktor bir şey dedi mi
Bebegimlee 1_Pandackk aynıyız bende 35+3 deyim zor geçiyor ödem aldı vücudum ayrıca sağ sırtımdan kalçama bacağıma ağrılar giriyor
Beyazem- DuruDefne_mommy ayy bende 36+5deyim yarın randevumuz var siz ne için tarih aldınız sezeryan mı istiyorsunuuzz
Emose1 Sizdenbirii1 Bazen tamamı kaskatı oluyo bazen kendini komple bi tarafa topluyor ve evet ağrı da oluyor
Emose1 Sizdenbirii1 Bugün gittim kasılmalarım çıktı nst de enfeksiyon varmış ondan olabilir dedi ilaç yazdı 2 kiloymuş şuan karın çevresi geriden geliyormuş birde makat gelişmiş şuan bakalım ne olacak moralim bozuldu baya
3bebe1anne 35+3 ama doktorumun en son dediğine gore 36 yim. Neyse iste korkuyorum cunku bebeğim 1 yaşında ona nasil bakcam 2 hafta zorlancam ins kolay geçer. 2 kızım da var onlar da okula gidiyo.onlari dertetmiyorum annem var ama yinede tempo full olacak bizde
Sirinanne1 Bende 35+6 yım nst de sancılar çıktı kızlar 50 civarı benim gibi bu durumu yaşayan varmı ?
threebaby_mom 1_Pandackk 36+5 im 33 haftayla uyumlu bebeğim en son özeldeki doktorum 37 de almamız gerek dedi şehir hastanesi ne gideceğim doğum için gün almaya sanırım son günlerim artık korku heyecan stres hepsi karışık bu aralar
1_Pandackk threebaby_mom bizimde kaç gün gerilik vardı bklm yarın doktor kontrolümüz var oksapar progestaan kunlaniyorum progestaan kesersem kanmam olabilirmis doktorum takibinde bırakmam gerekiyor
nuryilmaz8 34+2 yim şiştim artık bazen bir dönüyor mahvediyor iri bebek biraz 2.5 hafta önde gidiyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek sağlıklı olsun tabi de 37 de gelse fena olmaz 😂
Papatyaaam1 mirababy03 yaptırdım normale çıktı doktor sımdı tekrar açlık tokluk ıdrar ıstedı onda da normal çıktı hersey anlamadım