iremc7 Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim genelde devlet hastanesinde kontrollere gidiyorum ancak doğumumu özel hastanede yapmak istiyorum. Bu konuda memnun kaldığınız hastane, doktorlar varsa bilgi verebilir misiniz?
[silindi] iremc7 ben medar duygu özmüş cebecik takipliyim. Memnunum kendisinden. Doğumumuda medarda yapacağım nasipse. Çevremdekiler medardan memnunlar. Şuan için sezeryan 30 bin normal doğum 43 bin gibi bir fiyatı var.
elasyg iremc7 canım ilknur gezgin kuşcu çok iyi bir hekim kesinliklr git derim, kliniği kendisi çok nezih,çok bilgili tecrübeli bir hekim
rumeysa_d sakaryada hangi hastane ve doktora gittin acaba? ben de önümüzdeki ay işten çıkıp oraya taşınacağım. geçenlerde birisi adatıp’ta doğum yapıp yazmıştı burada baya da memnun kalmıştı sezaryeni 34 bine yapmış
iremc7 rumeysa_d canım ben genelde sakarya eğitim araştırma hastanesi ve ferizli devlet hastanesinde kontrollere gittim o yüzden özelleri araştırayım dedim doğumu orada yapmak için. Eğitim araştırma hastanesinde melih demirden cok memnun kaldım cok güler yüzlü samimi bir doktor.
mavikusasel iremc7 Meryem kumbasli idi . Şimdi Medar hastanesinde. İkinci doğumu da Adatip ta düşünüyorum nasipse inşallah 😇
hemsiremoms Ben özele İlknur kuşçu gezgin e gidiyorum memnun gibiym devlete de sultan canana gidyorm çok memnunm ama sıra bulamıyorsn
iremc7 hemsiremoms o doktorun adını da duydum bir arkadaşım önermişti sanırım gidicem bir tanışayım kendisiyle ☺️
sule135 ben de 30 haftalık hamileyim. sakarya’ya yeni taşındığım için senin gibi bir araştırmaya girdim ve adatıp da yusuf türk ün adını çok duydum. o yüzden bu hafta ilk kez ona gideceğim bakalım inşallah enerjimiz tutar 🙏🏻