Endoplazmikredikulum Selam kızlar ben regl döneminde tampon kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yok aslında ama bir arkadaşım gebelik planliyorsan tampon kullanma dedi sizce bu konuda haklımi acaba 2. Gebeliğimi planlıyorum 9 aydır deniyoruz ama olumsuz sonuç alıyorum.
[silindi] Endoplazmikredikulum ne alakaymış anlamadım canım. Ben de genelde tampon kullanırım daha rahat oluyor diye. Kızım 10 aylık olacak yarın
Eyllullu Endoplazmikredikulum ne alaka yaa, organik bulabiliyorsan organik tamponlardan kullan ama ben de hamileliğimden önce hep tampon kullandim doğurganlikla hicbir alakası yokk
ghostty Endoplazmikredikulum bir arkadaşınız demiş. Herkes her şeyi söyleyebiliyor. Hayatımda ilk kez böyle bir şey duydum. Öyle bir şey olsaydı sosyal medya bu tarz bilgilerle dolup taşardı.
yorgunannis Endoplazmikredikulum konudan bağımsız tampon hiç kullanmadım yukarı ya da aşağı oynamıyor mu ben hep ya içime kaçarsa diye kullanamadım😂
Endoplazmikredikulum [silindi] bende hiç anlamadım rahat ve temiz diye kullanıyorum ve ben her wcde değiştiriyorum.tam bosalmiyor kanin rahmin temizlenmiyordur dedi 😌
Endoplazmikredikulum Eyllullu benimde 2. Gebelik planım olacak ilkindede kullandım bir sıkıntı olmadı bende inanmadım ama bir sorayım dedim
Endoplazmikredikulum yorgunannis yok zaten uzunca bir ipi var kaçma ihtimali sıfır zaten değiştiriyorsunuz 1 saatte o sistikce zaten orayı kapatıyor bence çok rahat temiz hatta tertemizz
htcedr Endoplazmikredikulum hijyen acısından demiştir büyük ihtimalle ellerini yıkayıp takacaksın falan ya enfeksiyon kaparsın diye düşünmüş olabilir, yoksa herhangi bir sakıncası yok. Hamile olmadığın sürece