Damla_111 Kızlar bebek kıyafetleri için dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcısı kullandım görümcem öyle söylemişti ama herkes sabun tozuyla yıkayacaktın yumuşatıcı olmaz diyor ama bebek için yumuşatıcı bir sorun olur mu acaba
Moz Damla_111 sanmıyorum ya hepsi tüketim çılgınlığı geliyor bana temiz temiz yıkanmış sonuçta bilemedim
nurssmom Damla_111 yumuşatıcı tavsiye edilmiyor bebek kıyafetlerinde. Kokusuz sıvı detarjanlar yeterli olur
Ayseguls_baby Damla_111 gebelik okuluna katıldım 33 senelik ebe dersleri anlattı kesinlikle yumuşatıcı tavsiye etmiyoruz dedi. Kokusuz deterjan kullanmamız gerekiyormuş ben öyle yıkadım bidahaki sefere kullanmazsın canım bende bilmeden yumuşatıcı almıştım fakat kendi çamaşırlarımıza kullanıcam
Damla_111 @Moz Kullandığım yumuşatıcı bu birde bunun deterjanını kullandım neredeyse hepsi yıkandı acaba yumuşatıcı bir sorun olur mu
Damla_111 @mom_51 yenidoğan içinde uygun değil mi canım bir an korktum baştan mı yıkayacağım diye ağırlaştım da zorlanıyorum artık 😂🥰
mom_51 Damla_111 ay hayır hayır korkma. Yenşdığan için onlar ☺️ ama sıvı dertejanlar sanki sertleştiriyor kıyafetleri ben bu yüzden hep sabun tozu kullanmıştım. Yine hamileyim sanırım onda da sabun tozu kullanırım gibi 🤭🤭
mom_51 Damla_111 evet düzeliyor ütülenince kuzum 🤭 ay sağlıkla al bebeğini kucağına. Kaç günün kaldı bakalım?
nurssmom Damla_111 alerjisi çıkmadığı sürece bişey olmaz. Ama bence bi daha kullanmayın market ürünleri tavsiye edilmiyor ben siveno kullanıyorum
Havin49_ Damla_111 benim oğlumda atopik egzema var cnm parfümlü şeyler alerji yapıyor ondan dolayı şampuan hepsi dalin almıştım ikizlerim kuakncam artık oğlum a doğal şampuan kullanıyorum
eed21 Büyükler için dahi yumuşatıcı önermeyenler var. Ben olsam bu kez yıkamışsınız bir daha almazdım ama tabi uzman değilim. Ve siz daha iyi bilirsiniz
eed21 Bana göre ne kadar az kimyasal o kadar iyi. Her ne kadar bebişlere uygun üretilmeye de çalışılsa
susu16 Ben kızım beş aylık hala siveno kullanıyorum hem yumuşatıcı yok hem de doğal içerikleri var bi bakın isterseniz